Kansainvälisen hyperemeesipäivän uutiskirje 2018

Hei kaikki!

Tiistaina 15.5.2018 vietetään taas kansainvälistä hyperemeesipäivää.

HER Foundation kampanjoi tänä vuonna teemalla “It’s in her genes”, liittyen siihen uuteen löytöön hyperemeesin mahdollisesta geneettisestä taustasta, josta kerroin viime uutiskirjeessä. HER Foundationin englanninkielistä kampanjaa voi tukea esimerkiksi jakamalla tietoa eteenpäin esimerkiksi tämän facebook-tapahtuman kautta.

Suomalainen potilasyhdistys Hyperemeesi ry. täytti keväällä vuoden ja painottaa tämän vuoden tiedotuksessaan hyperemeesipotilaan näkökulmaa suomalaisilta hyperemeesipotilailta saatujen valokuvien kautta. Pysäyttävän videon pääset katsomaan täältä.

Jos haluat lisää näkyvyyttä hyperemeesipäivälle Suomessa, voit jakaa Hyperemeesi ry:n viestejä facebookissa, instagramissa tai twitterissä.

Miina

Leave a Reply