“Usein oli myös migreeniä”

Aloin odottaa esikoista tyttöä 29 vuotiaana. Oksensin rv 7- loppuun saakka. Mutta rajuimmin alussa. Loppu kolmanneksella lähinnä hajualtistuksen jälkeen. Usein oli myös migreeniä. Jouduin sairaalaan tiputukseen alussa kaksi kertaa rajun laihtumisen takia. Tippaa oli vaikea saada kämmen selkääni. Kolme eri yrittäjää kävi. Kiloja tuli lopulta 5 kg.

Poikaa aloin odottaa 34 vuotiaana. Alkupainoni oli vain 54 kg. Oksensin suoraa 5 viikkoa, vain jääpaloja suussa ja pakaste mansikkaa ja kuivaa näkkileipää. Laihduin heti 5 kg. Hoitaja lakon ollessa ” tulossa, Tehy, 11/ 2007 “, mua ei Kätilöopistolla kunnolla hoidettu. Pyörryin sen takia kadulle, Puistolan postiin ensin. Onneks tuntematon ihminen auttoi ja päädyin muutaman päivän tiputukseen sairaalaan. Painoin 49 kg.

Tällä kertaa pahin jäi taakse rv 16 ja palasin töihin. Migreeni välillä vaivasi, ei muuta enää. Lääkäri sano että 6 kg pitää tulla. Eka raskaus hoidettiin Imatra/ Lpr ja toka Hki. Eri linjat oli. Parempi hoito oli Ekks sairaalassa. Tippaa eivät saaneet Hkissäkään käteeni. Lopulta sen sai anestesia lääkäri. Hkissä sain pahoinvointi suppoja. Pahoinvointi oksentelut alkoivat rv 7. Eka odotus oli henkisesti raskas ja erakoiduin. Migreeniä sairastan.

12 v. ja 7 v.

Leave a Reply

Poistetaan raskauspahoinvointi maailmasta. Tai ainakin vähennetään sitä.