Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Uutiskirje 9/2010

Uutiskirjeen sisältö
1. Projektista
2. Miinan henkilökohtaista pohdintaa
3. Kuukauden artikkeli
4. Seuraavaksi

1. Projektista

Ensimmäinen raskauspahoinvointikeskustelutilaisuus ei ollut suuri menestys: valitettavasti paikalla oli vain työntekijöitä. Parempi onni ensi kerralla! Seuraava kerta on Brahen äitiysneuvolassa maanantaina 15.11. klo 15 ja myöhemmin syksyllä tilaisuuksia on myös Varissuon äitiysneuvolassa.

2. Miinan henkilökohtaista pohdintaa

Ensimmäinen keskustelutilaisuus otettiin harjoittelun kannalta ja keskusteltiin aiheesta työntekijöiden kesken. Hyviä näkökulmia löytyi kyllä. Ehkä seuraavalla kerralla on mukana odottajiakin; kiinnostuneita oli jo, mutta paikalle ei tietysti aina pääse, varsinkaan jos voi huonosti. Muistan hyvin itsekin, kun olin lähdössä jonnekin ja suihkussa tai eteisessä pitikin todeta, että sen pidemmälle ei sillä kertaa jaksakaan liikkua. Onneksi se menee ohi.

4. Kuukauden artikkeli

Nausea and vomiting in pregnancy: maternal characteristics and risk factors.
Louik, C.; Hernandez-Diaz, S.; Werler, M. M. & Mitchell, A. A. 2006. Paediatric and perinatal epidemiology Vol. 20 No. 4/2006, 270-278.
Tämä artikkeli on yksi riskitekijöitä-sivun lähteistä. Kirjoittajat ovat kartoittaneet raskauspahoinvoinnin esiintyvyyteen, alkamisaikaan ja kestoon liittyviä tekijöitä yli 20 000 naisen kohdalla.

5. Seuraavaksi

Tervetuloa keskustelemaan raskauspahoinvoinnista Brahen äitiysneuvolaan 15.11.! Keskustelussa haetaan vastauksia kysymyksiin “mistä se johtuu?” ja “mitä sille voi tehdä?”. Tilaisuudessa on kahviton tarjoilu.

Hyvää talviaikaa,

Miina

Leave a Reply