Sivukartta

Uutiskirje 7/2010

Uutiskirjeen sisältö
1. Projektista
2. Uutta nettisivuilla
3. Kuukauden artikkeli
4. Seuraavaksi

1. Projektista

Syksyn ensimmäinen keskustelutilaisuus onkin edessä jo elokuussa! Mannerheimin lastensuojeluliiton Raskaustreffeillä keskiviikkona 25.8. on aiheena raskauspahoinvointi. Raskaustreffit pidetään Perhekeskus Marakatissa osoitteessa Sepänkatu 3, 20700 Turku. Tervetuloa!

2. Uutta nettisivuilla

Tulostettavaa-sivulla on nyt A4-mittainen “Oletko jo kokeillut” -lista hoitokeinoista, sitä voi vaikka rastitella sitä mukaa, kun keinoja kokeilee. Mukana on myös vinkkilista syötävistä, joita raskauspahoinvoinnista kärsineet odottajat ovat kertoneet pystyvänsä syömään ja jotka ovat helpottaneet oloa.

3. Kuukauden artikkeli

How women manage nausea and vomiting during pregnancy: a Jordanian study
Khresheh, R 2009. Midwifery (2009), doi:10.1016/j.midw.2009.12.002.
Jordanialainen tutkimus kertoo paikallisten odottajien tavoista hoitaa raskauspahoinvointia. Kuivahkoa tekstiä, ei juurikaan naisten “omaa ääntä” kuuluvissa, mutta antaa hyvän yleiskuvan. Raskauspahoinvoinnista kärsitään ja sitä hoidetaan aika samalla tavoin eri puolilla maailmaa.

4. Seuraavaksi

Tervetuloa Raskaustreffeille! Lisää keskustelutilaisuuksia on luvassa myöhemmin syksyllä.

Hyvää loppukuuta,

Miina

Leave a Reply